miércoles, 16 de abril de 2008

Etapes de l'amor III


Avui, entraré com els toreros: A MATAR! (Tot i que, reconec que els toros no m'agraden gens... però l'expressió queda bé.)

La següent etapa és la Formació de l'Estabilitat.

És quan descobrim els límits i les possibilitats de la relació, aprenem a compartir.

En aquesta fase les discusions adquireixen certa importància. Discutir és molt bó, perquè simbolitza que hi ha comunicació fluida entre ambdues parts implicades. I després, no oblidem lo complaents i esbojarrades que poden arribar a ser les paus. I tanmateix, l'endemà ja tenim una nova batalleta per explicar en les trobades d'amics/gues.

Pel que fa la sexualitat, ens anem coneixent i ja sabem més o menys, tot alló que agrada a un i a l'altre. La relació sexual es va estabilitzant i sovint disminueix una mica la freqüència, però no necessàriament la intensitat. El grau d'intimitat s'incrementa per l'augment de la confiança y el reconeixement mútu.

Aquesta etapa dura uns quans anys.

Avui tinc ganes d'escriure, dec haver agafa't bé el toro per les banyes. Així doncs, us inclouré també la següent etapa: La Afirmació.

També podem anomenar a aquesta etapa la de les NEGOCIACIONS. Compartim rols, acceptem les diferencies, resolem conflictes... I també apareix una nova figura en la nova familia que s'ha forma't : el FILLS. Parlem de la primera crisis vital important i universal. Em d'establir noves regles en el joc i modificar completament la intimitat en la parella. Uffff.....

Aquesta vegada la sexualitat ve condicionada per la presencia dels fills. Esperar a que s'adormin o vagin a un altre lloc, deixar-los amb un/a cangur per "escapar-nos"... Els nivells d'expresivitat sexual han de canviar per adaptar-se a la nova situació.

Aquesta etapa, dura també anys, fins que els nostres fills arriben a la adolescència.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Fa dies que entro al bloc no en dehagrada pero preferejo parla de xocolata . La xocolata era menjar dels deus Incas . Pero no era dolsa , si no amarga ......perque no en parles mes

Anna Llibre dijo...

Anònim, m'agrada la teva sinceritat.

No pensava parlar de l'amor eternament, només estava acabant un tema, perquè m'agrada acabar tot alló que començo.

Tornaré a treure una entrada parlant una mica més sobre la xocolata, ben avia't, ja que veig que el tema t'interessa.