sábado, 5 de abril de 2008

Xocolata



Mmmmm...... a qui no li agrada la xocolata?
Segons la Wikipédia d'internet:

"El chocolate (náhuatl: xocolatl )? es el alimento que se obtiene mezclando azúcar con dos productos derivados de la manipulación de las semillas del cacao: una materia sólida (la pasta de cacao) y una materia grasa (la manteca de cacao). A partir de esta combinación básica, se elaboran los distintos tipos de chocolate, que dependen de la proporción entre estos elementos y de su mezcla o no con otros productos tales como leche y frutos secos."

Bé, però segons una servidora jejeje... i ara, principiant d'escriptora ;D!!!!:

La xocolata és aquell moment gustós i intens... tot un plaer pels meus sentits. Primer per la meva vista, quan trio el tipus de xocolata que em menjaré (moment que per alguns seria una eternitat). Després intervé el tacte, és el moment en què l'agafo i mentres l'acosto a la boca sento l'olor que desprén, normalment molt bona..... Per últim, quan entra a la boca intervé gust i un Mmmmmm................ seguit de :"ta bé" o "ta bo" o "que bo" o "boníssim" que són les valoracions que en faig. Haig de remarcar, que fer Mmmmmmm.... mentres ho degusto és indispensable, normalment m'ajuda a intensificar el gust de la xocolata i ho puc fer extensiu a tota classe d'aliments. Suposo que és perquè quan més sentits fem servir a la vegada més intensa és la sensació que en tenim.

4 comentarios:

Papi dijo...

A mi m'encaaaaaanta!!!!!

Anna Llibre dijo...

Me n'alegro molt que t'agradi papi.
Continuaré escrivint!

Otger Cataló dijo...

doncs a veure si és veritat Anna, felicitats pel nou blog !!!

Anna Llibre dijo...

Merci Edu, ho intentaré!