viernes, 18 de abril de 2008

Ajudes del govern

Bé, en boca de tots estan les ajudes que es faran per part del govern. El govern ha aconseguit estalviar tants diners, dels nostres impostos, que ara ens donen ajudes: per poder allargar les nostres hipoteques, retornar 400€ als treballadors, ajudar en la col·locació dels treballadors de la construcció que ara estan en l'atur, entre d'altres... no pretenc pas enumerar-les. Només vull donar la meva opinió.

No crec que cap d'aquestes ajudes resolgui problemes importants. No seria millor pagar menys impostos i utilitzar aquest diners per invertir-los en serveis socials que actualment estan molt mancats i invertits allà si que suposaria una millora important. Per exemple, urgències de la seguretat social. Sempre que hi he anat per acompanyar a algú o per mi mateixa m'he tingut que esperar almenys unes quatre hores, però que és aixó?

Enlloc d'ajudar-nos donant-nos petits ajuts, que per mi no ajuden a res i només faran que a la llarga la gent vagi pitjor. Sisplau, baixem els impostos i utilitzem el diner públic per alló que realment pot ser útil. Som un dels països de la Unió Europea que menys inverteix en seguretat pública. Per no parlar del baix nivell de l'ensenyament que actualment pateix el nostre país.

M'agradaria fer una comparació: de petita em van ensenyar que no s'ajudava als països pobres donant-los diners, sinó ajudant-los a viure per ells mateixos i donar-los l'ensenyament i les eines necessàries. Perquè el govern no fa el mateix? Necessitem les eines per poder anar endavant i no que ens donin ajudes avui i "fam" per demà.

No hay comentarios: