lunes, 14 de abril de 2008

Etapes de l'amor I


Tot amor passa per unes etapes determinades. Hi ha persones que se salten etapes o que es queden indefinidament en alguna d'elles, tot depèn del grau de maduració que es tingui.

Dedicaré una entrada a cadascuna de les etapes, i començaré, com no, per la primera de totes:

L'ENLLUERNAMENT o dit en castellà "EL FLECHAZO". És un instant imprevisible en el qual sentim quelcom dins nostre que fa que ens adonem que tenim certa química amb una altra persona. Encara que no la coneguem. Pojectem en ella les nostres il·lusions, desitjos i fantasies.

La nostra imaginació vola ben alt i no necessàriament ha de coincidir amb la realitat. És aquell moment magnètic i màgic, d'atracció inexplicable vers l'altre, aquell no sé què, que tant pot arribar-nos a agradar. La nostra sexualitat puja a cavall sobre la raó i només tenim desitjos d'estar al costat del nostre gran amor, objecte del nostre desig.

Segons la persona: escalfreds, formigueix a la panxa, nerviosisme, suor, excitació, tremolor dels genolls, no saber que dir, actuar de manera estranya (fent tota mena de tonteries per cridar l'atenció), dir bajanades o inclús mentir per quedar bé, no ser un mateix , perdre el nord de vista... en difinitiva, no controlar -se un mateix. Per tant, l'enlluernament arriba a exercir un gran poder sobre la persona que el pateix.

Aquesta etapa dura uns dos mesos, tot i que pot arribar a durar anys.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Ohhh!!!! L'amour!!!
Ei el que poses és totalment cert!

Gerard Agudo dijo...

També anomenada l'etapa d'atontat no?

Anna Llibre dijo...

jejejeje, també també!!!! Atontat i atontada!!!!! ;D!!!!